Teiuș: Un recidivist a fost surprins de proprietar după ce intrase prin efracție într-o casă din oraș. Autorul faptei a ajuns după gratii

furtLa data de 22 august 2017, poliţiştii din Teiuş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.I.A., de 22 de ani, din Teiuş, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 21 spre 22 august 2017, în jurul orelor 02.30, a pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetăţean din Teiuş, cu scopul de sustrage bunuri, dar a renunţat la activitatea infracțională în momentul în care a fost surprins de proprietarul locuinţei, încercând să-şi asigure scăparea.

Tânărul a fost identificat, la scurt timp, în apropierea locuinţei victimei, de către un echipaj de poliţie, care a fost sesizat, telefonic, de către proprietarul locuinţei.

Urmează ca, în cursul zilei de miercuri, 23 august 2017, R.I.A., cunoscut cu antecedente penale, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21786 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*