„Țeapă” de 50.000 de lei la Aiud și Lopadea Nouă

Poliţiştii din Aiud au documentat activitatea infracțională a unui bărbat din judeţul Constanţa ce este bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune, prin care a cauzat un prejudiciu de peste 50.000 lei. Acesta ar fi achiziţionat miei, de la două persoane din zona Aiudului, şi nu i-a mai plătit. A fost făcută o percheziţie şi a fost instituit sechestru pe mai multe bunuri deţinute de bănuit.

La data de 16 februarie 2018, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, a reuşit să documenteze activitatea infracțională a unui bărbat de 47 de ani, din Hîrşova, judeţul Constanţa, bănuit de înşelăciune.  Se pare că, în luna iunie 2016, bărbatul ar fi indus în eroare două persoane, din Aiud şi Lopadea Nouă, cu privire la faptul că ar fi reprezentantul unei societăți ce achiziţionează animale, obținând, în acest fel, 430 de miei, contra unei promisiuni de a achita contravaloarea acestora, (51.090 lei), în cel mai scurt timp.  Pentru obţinerea de probe, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Constanţa, au efectuat, joi, 15 februarie a.c., o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite de înşelăciune, ocazie cu care au identificat mai multe înscrisuri, formulare și documente specifice în achizițiile de animale.

Totodată, în cauză a fost dispusă și aplicată măsura asiguratorie de imobilizare, prin instituirea sechestrului, față de două autoturisme şi un imobil aparţinând persoanei cercetate.  Bărbatul a fost reţinut, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, urmând să fie cercetat sub control judiciar. Cercetările sunt continuate.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*