Tânărul care a furat bani dintr-o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia și a agresat o angajată, a fost arestat preventiv

Tânărul de 24 de ani, din Alba Iulia, cercetat pentru tâlhărie, furt și efectuarea de operațiuni financiare, în mod fraudulos, va fi cercetat în stare de arest preventiv. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.  

La data de 25 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au prezentat, în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pe un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Ulterior, acesta a fost prezentat de către procurori, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv și a emis, pe numele său, mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Tânărul a fost depus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Informații de background:  

La data de 24 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un tânăr de 24 de ani, din municipiul Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de tâlhărie calificată, furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 

Acesta este bănuit că, în dimineața zilei de 24 mai 2021, în jurul orei 05,00, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Alba Iulia, ar fi sustras suma de 1.200 de lei din casa de marcat, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi  bruscat-o pe angajata sălii de noroc. 

Tânărul este bănuit și de săvârșirea unui furt care a fost sesizat poliției sâmbătă, 22 mai. Se pare că, în noaptea de 21/22 mai, ar fi profitat de faptul că un cetățean din municipiul Alba Iulia a lăsat poarta neasigurată, iar din autoturismul lăsat neîncuiat ar fi sustras un portmoneu în care erau 200 de euro și un card bancar. Ulterior, ar fi extras, de la un ATM, suma de 5.000 de lei.

Despre Redacția ProAlba 30194 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*