Tânără de 23 de ani, rănită într-un accident rutier. Șoferul a intrat cu mașina în zidul unei case din Cricău

Adaptarea vitezei la condiţiile de drum este cauza unui accident rutier ce a avut loc seara trecută, în localitatea Cricău. O persoană a fost rănită uşor. Poliţia reaminteşte conducătorilor auto că viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum reprezintă principalele cauze de producere al accidentelor grave de circulaţie, în ţara noastră.

La data de 8 august 2018, în jurul orei 22,45, un tânăr de 20 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism pe un drum din comună, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. În urma accidentului, o tânără de 23 de ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Stimaţi conductori auto, pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, poliţiştii vă recomandă adoptarea unei conduite prudente în conducere şi adaptarea, permanentă a vitezei de circulaţie la condiţiile de drum şi trafic!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18693 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*