Tânăr din Zlatna reținut de poliție pentru furt. Acesta a jefuit mai multe persoane din Alba Iulia

retinutiÎn urma investigațiilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din Alba Iulia, s-a reușit identificarea suspecţilor de comiterea unui număr de trei furturi comise pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, comise în perioada 19 mai – 24 iunie.

Astfel, în sarcina lui Marius J., de 21 de ani, din Zlatna şi a unui minor de 12 ani, din Blaj, poliţiştii au reţinut faptul că, în perioada mai sus menţionată au sustras trei borsete cu acte și suma de 2.600 lei aparţinând unor persoane din Alba Iulia.

Faţă de Marius J., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208 aliniatul1, art. 209 aliniatul1, litera a, e și g, aliniatul 2, litera b. din Cod penal, urmând a fi prezentat, în data de 4 iulie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva. Suspectul a fost  depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20278 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*