Tânăr de 25 ani, din Săsciori, găsit mort în propria mașină

Tânărul în vârstă de 25 de ani, din Săsciori, a fost găsit mort, în dimineața zilei de luni. Acesta se afla în autoturismul său care era parcat ăn garajul gospodăriei unde locuia. După ce au fost sesizați, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că în garaj era un miros puternic de gaze iar autoturismul avea cheile în contact, pe poziţia pornit, în rezervorul acestuia nemaifiind combustibil. Pe bancheta din stânga faţă, care era rabatată în poziţia orizontală, a fost identificat cadavrul tânărului. Cu ocazia examinării sumare a acestuia nu au fost evidenţiate urme de violenţă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 19 ianuarie, dată de la care tânărul nu a mai fost văzut, unul dintre vecini a auzit motorul autoturismului accelerat.

În cursul zilei de ieri, 21 ianuarie, medicii legişti au efectuat necropsia cadavrului şi au stabilit că decesul s-a datorat intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon, în cauză neexistând suspiciuni în legătură cu moartea tânărului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*