Tâlhărie în comuna Horea. Acuzațiile vizează acte de violență și furtul sumei de 8000 de lei

Mircea Trifu

baniPoliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Cluj, care este cercetat  pentru tâlhărie. Acesta, împreună cu alţi trei bărbaţi, din cauza unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat două persoane din comuna Horea, iar din autoturismul acestora ar fi sustras o sumă de bani. 

La data de 21 iulie 2017, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.G.D., de 52 de ani, din comuna Călăţele, judeţul Cluj, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 18 iulie 2017, în timp ce se afla pe raza localităţii Mătişeşti, comuna Horea, a avut discuţii în contradictoriu, cu o femeie şi un bărbat ce administrează un centru de colectare a fructelor de pădure şi ciupercilor, împrejurare în care, sprijinit de alţi trei bărbaţi din comuna Călăţele, judeţul Cluj, i-au agresat fizic, iar pe bărbat l-a deposedat de cheia unei autoutilitare. Ulterior ar fi sustras suma de 8.000 de lei, din autoutilitara ce era lăsată, neasigurată, în locul numit „La Margine”, de pe raza localităţii Mătișești.

În urma agresiunii victimele au suferit leziuni corporale pentru îngrijirea cărora nu a fost necesară internarea în spital. La data de 22.07.2017, C.G.D. a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni care a dispus faţă de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru ceilalţi 3 bărbați, participanţi la comiterea faptei, au fost emise mandate de aducere, întrucât se sustrag urmăririi penale.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a celor 4 persoane cercetate pentru tâlhărie.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22554 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*