Tâlhărie în apropierea unui bar din Alba Iulia. Suspectul, un bărbat de 31 de ani, a fost reținut de poliție pentru 24 de ore

telefonLa data de 4 septembrie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de B.C.C., de 31 de ani, din comuna Ohaba, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Se pare că, în noaptea de 3 spre 4 septembrie 2016, în timp ce se afla în apropierea unui local public din municipiul Alba Iulia, fiind în stare de ebrietate, bărbatul l-a abordat pe un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia şi, prin violenţă, l-a deposedat de un telefon mobil.  După comiterea infracţiunii, B.C.C. a părăsit locul faptei, iar la scurt timp a fost identificat de poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de jandarmi. Asupra lui a fost găsit telefonul sustras de la victimă, acesta fiind restituit păgubitului.  B.C.C. a fost reţinut, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21120 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*