Sute de persoane au luat parte la cea de a treia ediţie a Concursului Național de Dans Sportiv „Cupa Sebeşului”

dans-cupa-sebesuluiClubul Sportiv “Samara” Sebeş a organizat, în parteneriat cu Primăria Sebeş, Consiliul Local Sebeş şi Centrul Cultural Lucian Blaga, concursul naţional de dans sportiv Cupa Sebeşului, ediţia a III-a. Concursul face parte din calendarul competiţional al Federaţiei Române de Dans Sportiv. Evenimentul s-a bucurat de un show dansuri standard oferit de Andrei Mangra și Elena Duicu, vicecampioni europeni la categoria Show Dance Latin, Professional Division. Cea de a treia ediție a Cupei Sebeşului a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 9.30, în Sala de Sport “Florin Fleşeriu” din localitate. La concurs au participat 195 de perechi, precum şi 77 de participante la categoria fete solo de la 31 de cluburi din 27 de oraşe.

cupa-sebesuluiClubul Sportiv “Samara” Sebeş, primul club din oraş afiliat la Federaţia Română de Dans Sportiv, și-a luat în serios misiunea asumată de a pune Sebeşul pe harta dansului din România, ca dovadă faptul că acest concurs a ajuns la cea de a treia ediție. Este un concurs important, fiecare concurent sau pereche obţinând puncte preţioase pentru clasamentele naţionale. „Ne bucurăm că suntem aici alături de acești tineri minunați, de un juriu extraodrinar. Vă mulțumim și ne bucurm că sunteți la Sebeș la Cupa Sebeșului, un eveniment important pentru orașul nostru, un eveniment care ne așează într-un loc onorabil pe harta dansului sportiv în România și sunt convins că edițiile următoare vor fi și mai ample și mai frumoase și de mai mare anvergură”, a declarat primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor.

Sutele de dansatori au evoluat timp de aproape 12 ore sub privirile admirative ale publicului, care a umplut aproape la refuz Sala Sporturilor Florin Fleşeriu din Sebeş.

dans-sebes“Avem la Sebeş copii şi tineri foarte talentaţi, care au obţinut rezultate deosebite în ultimii ani de zile. Acum doi ani am făcut primul pas, de a organiza o competiţie de dans la noi acasă, pentru ca oraşul nostru să fie cunoscut şi prin dans. Am pus Sebeşul pe harta dansului. De atunci continuăm, iar în timp Cupa Sebeșului va deveni un eveniment de referință pentru Sebeș și nu numai. Ne bucurăm de sprijinul total din partea primăriei, al consiliului local şi al Centrului Cultural “Lucian Blaga”, cărora le mulţumim. Oraşul nostru a avut parte, din nou, de un concurs de înaltă ţinută”, spune Elena Damian, preşedintele Clubului Sportiv “Samara”.

Mulţumim partenerilor media, care au înţeles să ne sprijine în promovarea acestui eveniment: Ziarul Unirea, Unirea FM, Ştiri şi Reportaje Alba, Pro Alba, Sebeș24.ro, Urbea mea, K TV şi Star FM.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17452 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*