Sute de kilograme de struguri furate dintr-o fermă de la Jidvei. Autorii au fost prinși de jandarmi

Vremea recoltei a adus și „culegătorii amatori” de struguri. Patru bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 40 de ani din localitatea Jidvei, au fost surprinși de către un agent de pază din cadrul unei ferme viticole din aceeași localitate, duminică 29 septembrie, în timp ce culegeau struguri. Când cei patru și-au dat seama că au fost „descoperiți”, au luat-o la fugă, iar agentul de pază, neputincios, a solicitat sprijin. Imediat un echipaj de jandarmi din cadrul Secției de Jandarmi Blaj s-a deplasat la fața locului, unde a reușit prinderea făptașilor și recuperarea întregii cantități de struguri culese de aceștia.

În urma cântăririi a rezultat cantitatea de 600 kg de struguri care a fost ridicată în vederea confiscării și înapoiată ulterior unui reprezentant al părții păgubite. Pe numele celor 4 au fost întocmite acte de constatare, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  Cercetările în cauză vor fi continuate de către organele de poliție.

În ultima perioadă s-a înregistrat o creștere a numărului cazurilor de sustragere  de produse agricole, astfel că Jandarmeria Alba a suplimentat numărul misiunilor executate în vederea combaterii acestora.  Pentru a descuraja perpetuarea acestor fapte, încurajăm cetățenii să ia atitudine și să semnaleze prompt serviciul 112. (foto/Jandarmeria Alba)

 

 

 

 

 

Despre Redacția ProAlba 30185 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*