Susține Asociația SM Speromax Alba! Redirecționează 2% din Impozit pentru pacienții de Scleroză Multiplă!

Susține activitatea Asociației SM SPEROMAX ALBA direcționând 2% din impozitul datorat la stat. Pic cu pic se face mare și fiecare contribuție ne poate ajuta să mai aducem un zâmbet pe fața celor care suferă de SCLEROZĂ MULTIPLĂ. Tot ce trebuie să faci este să completezi cu MAJUSCULE formularul 230 care poate fi găsit pe site-ul: www.smalba.ro sau la sediul Asociației aflat lângă Catedrala Reîntregirii, Str. Unirii 1-3. Datele Asociației SM SPEROMAX ALBA care trebuie trecute pe formular sunt: Denumire entitate nonprofit: Asociatia SM SPEROMAX ALBA, Cod de identificare fiscală a entității nonprofit: 22571377, Cont bancar (IBAN): RO84BTRL00101205A15540XX. Tot în cadrul acestui cont bancar se pot face și donații personale.

Asociația SM SPEROMAX ALBA a fost înființată la 1 Octombrie 2007 de un grup de pacienți cu Scleroză Multiplă care s-au gândit să vină în contact și cu alți pacienți din județul Alba, încercând să creeze o comunitate a celor afectați de Scleroza Multiplă. Încă de la început activitatea asociației s-a concentrat pe vizite la domiciliu persoanelor afectate de această boală precum și stabilirea de legături cu instituțiile publice la nivel județean, factori decizionali care pot fi implicați în rezolvarea unor probleme ale persoanelor cu dizabilități. De asemenea Asociația SM SPEROMAX ALBA s-a implicat și în activități de reprezentativitate a persoanelor cu dizabilități pentru a atrage atenția comunității locale de existența acestei boli.

Asociația SM SPEROMAX ALBA are ca scop Creșterea calității vieții în rîndul persoanelor afectate de Scleroză Multiplă și își propune să prevină discriminarea și să lupte pentru egalitatea de șanse a bolnavilor cu SM și egalitatea de tratament a acestora.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*