Suspect în cazul unei crime, prins de polițiștii din Alba. E acuzat că ar fi ucis un tânăr de 25 de ani, în fața unui club

Mircea Trifu

Persoana bănuită că a lovit cu cuțitul în Mediaș a fost prinsă de polițiștii IPJ Alba, în baza informațiilor furnizate de către polițiștii sibieni, în apropiere de  Blaj, la Bucerdea Grânoasă. Bărbatul are 30 de ani și a fost condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Știrea inițială (preluare oradesibiu)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce a fost înjunghiat în fața unui club din municipiul Mediaș. Ora de Sibiu a intrat duminică după amiază în posesia unor imagini surprinse la câteva clipe după scandalul din fața clubului Șerabeva din Mediaș. În acestea se vede cum tânărul înjunghiat, Marius Costăchescu, zace într-o baltă de sânge. Scandalul a pornit în interiorul clubului Șerabeva din oraș, cu câteva minute înainte de ora 1.00. Marius Costăchescu era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club au intrat Rusu Marius însoțit de aproximativ zece persoane. După câteva discuții aprinse, între cele două găști a început scandalul. Totul s-a mutat în fața clubului, iar în meleul creat, Marius Costăchescu a căzut jos. Ce a urmat este îngrozitor.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică jurul orei 1.00. Scandalul a început în interiorul clubului și a continuat în fața acestuia după ce toți cei implicați au fost scoși afară de către oamenii de ordine.

Un tânăr de 25 de ani s-a împiedicat moment în care a fost înjunghiat de mai multe ori de către un bărbat din grupul advers. Una dintre lovituri i-ar fi fost fatală după ce i-a străpuns artera femurală. În ciuda eforturilor făcute de medici la spitalul municipal din Mediaș, tânărul originar din județul Prahova care locuia fără forme legale la Biertan, nu a mai putut fi salvat.

Criminalul este în libertate

Agresorul este un recidivist care a mai fost condamnat pentru un omor și a fost eliberat de curând. Criminalul are 30 de ani și este originar din județul Alba locuind în prezent fără forme legale în municipiul Mediaș. Acesta a fugit de la locul faptei și nu a fost încă prins de către polițiști în momentul de față fiind dat în urmărire generală.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*