Șurubexpert , companie cu sediul în Alba Iulia, își propune să devină liderul pieței șuruburilor speciale. Firma deservește, în acest moment, mii de clienți

Înfiinţată în 2006, cu capital 100% autohton , compania șurubexpert deserveşte, în prezent, peste 3000 de clienţi, persoane juridice dar și mici sau mari utilizatori din toate domeniile de activitate.

Având un depozit bine aprovizionat, care conține  peste  10.000 de repere și dimensiuni de suruburi distincte, o echipă de vânzări la nivel național  formată din personal supercalificat  la locul de muncă (echipa de vânzări acoperă mai mult de 5.000 de localităţi pe care le deservește, prompt, în termen de 24-48 de ore), şurubexpert ® își consolidează, an de an, poziţia pe piaţă, prin multă muncă și atenție la detaliile și solicitările clienților.

Din gama produselor consacrate, fac parte atât șuruburile uzuale pentru aplicații  standard, șuruburile speciale dar și organele de asamblare și fixare, care intră în mecanisme și constructii complexe .

Livrarile rapide sunt efectuate prin mijloacele proprii de transport, cu rute directe săptămânale, prin serviciile de curierat în 24 de ore, prin serviciile Standard, prin livrări urgente și prioritare cu serviciul Red Code, în punctele de proximitate din depozitele partenere. De asemenea, sunt operate și livrări internaţionale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de transport de renume.

O serie de activități adiacente sporesc portofoliul de parteneri și colaboratori ai șurubexpert și oferă, astfel, posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic: depozitare , ambalare şi expediere, tipărire, etichetare, servicii tehnice și informatice, ajutând în mod semnificativ la economia locală și crearea unui mediu de afaceri prosper.

şurubexpert ® vă stă la dispoziţie cu mai multe detalii pe site-ul www.surubexpert.ro.

Sediul companiei se află în Alba Iulia, strada Milenium, nr.2 (vis a vis de Kaufland, ieșirea spre Micești.)

Telefon: 0727.885.509

Email: office@surubexpert.ro

Deviza noastră:  şurubexpert ®, şuruburi la subiect!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 26553 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*