Surse: Polițist local din Alba Iulia, suspectat de o eventuală implicare în incendierea mașinii fostei soții

Mircea Trifu

Cazul mașinii care a ars, acum câteva zile, pe o stradă din cartierul Micești, din Alba Iulia, pare să aducă în atenție elemente noi. În cursul zilei de vineri, la sediul Poliției Locale din Alba Iulia ar fi fost efectuată, de către oamenii legii, o percheziție. Potrivit unor surse, asupra unui angajat al instituției ar plana bănuiala unei eventuale implicări în incendierea autoturismului fostei sale soții.

Vă reamintim că Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit, în noaptea de luni spre marți, pe strada Uricani, din localitatea Micești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, a ars autoturismul în proporție de 90%. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 400.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 70.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Polițiștii au demarat o anchetă pentru depistarea autorului sau autorilor faptei.

Tot potrivit unor surse, mașina ar aparține fostei soții a unui polițist local, fapt care ar explica și percheziția de la Poliția Locală. Cu siguranță, anchetatorii vor stabili dacă bărbatul are sau nu vreo legătură cu acest incident. Până la identificarea unor probe solide și decizia din partea unei instanțe acesta beneficiază, desigur, de prezumția de nevinovăție.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*