Surse| Femeia care a murit, după ce a căzut de la etajul 10 al Hotelului Cetate din Alba Iulia, ar fi fost cadru didactic

Potrivit unor informații, neconfirmate oficial, femeia de 53 de ani, care a murit, marți, după ce a căzut de la etajul 10 al Hotelului Cetate din Alba Iulia ar fi lucrat în învățământ.

Vă reamintim că trupul fără viață al femeii a fost găsit în jurul orei 08.00, pe terasa Hotelului Cetate, pe latura clădirii care are vedere către Catedrala Încoronării. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliției. Anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate elementele acestui caz și să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia. Femeia era născută în anul 1968 și era din Alba Iulia.

„Posibil suicid investigat de polițiștii din Alba Iulia. La data de 30.11.2021, în jurul orei 07,45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălțime, pe terasa unui hotel din Alba Iulia. Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că o femeie de 53 de ani, din Alba Iulia, cazată la hotel, ar fi căzut de la etajul 10, pe terasa din partea nordică a hotelului. În urma leziunilor suferite, aceasta și-a pierdut viața. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea, cu exactitate, a cauzei morții. Cercetările sunt continuate”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Alba.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*