Surprize pe scena politică din partea PSDI, partidul care intră în alegerile europarlamentare cu un albaiulian în fruntea listei de candidați

Mircea Trifu

Partidul Social Democrat Independent a fost, în ultimele zile, subiectul mai multor apariții în presa națională. Câteva site-uri de știri au anunțat demersuri, cel puțin interesante, ale formațiunii politice care intră în alegerile europarlamentare cu albaiulianul Cornel George Comșa în fruntea listei de candidați. (detalii despre echipa PSDI găsiți AICI)

Citește și INTERVIU Cornel George Comșa, primul albaiulian nr.1 pe o listă de partid la alegerile europarlamentare  

“Pornit în lupta pentru europarlamentare cu planuri mari – reinventarea stângii în România și mai multe scaune ocupate la Bruxelles – PSDI (Partidul Social Democrat Independent), partidul lui Marian Vanghelie, caută să se întărească prin mișcări surpriză. Discuțiile din interior Partidului Social Democrat Independent îl vizează chiar pe Ion Iliescu, președinte de onoare al PSD”, notează site-ul stiripesurse.ro,în cadrul unui articol pe care îl puteți citi, integral, AICI.

O altă publicație, anunță faptul că “Marian Vanghelie și PSDI (Partidul Social Democrat Independent) negociază direct cu socialiștii europeni, în timp ce pe Liviu Dragnea și formațiunea sa, PSD, aceștia i-au cam ignorat în ultima vreme.” Detaliile sunt AICI

De asemenea, DC News a publicat, sub titlul “Marian Vanghelie rupe tăcerea la DCNews. Interviul momentului”, un dialog între fostul primar al sectorului 5 al capitalei și jurnalistul Bogdan Chirieac. Înregistrarea, mai jos.

(Publicitate electorală)

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*