Supremia Grup este liderul producătorilor de ingrediente alimentare din România

supremiaCu o cotă de piaţă de peste 20% din piaţa ingredientelor alimentare din România, Supremia Grup este, pentru al treilea an consecutiv, liderul acestei industrii. În 2012, compania a înregistrat o creştere de 21.3% faţă de anul anterior şi o creştere uşor îmbunătăţită faţă de anul anterior.

Care este avantajul în a lucra cu cea mai mare firmă de ingrediente alimentare din România? Când achiziţiile se fac la volume foarte mari, preţurile condimentelor sunt negociate astfel încât clientul final are numai de câştigat.

Pe partea de profit net, compania a crescut cu un punct procentual, ajungând la 2,71%. Dr. ing. Pop Codrean, directorul comercial al companiei, explică această cifră: „E un rezultat financiar bun, cu atât mai mult într-un an în care industria e în declin. Faptul că avem un rezultat pozitiv ne arată că afacerea e sănătoasă, că putem fi, în continuare, parteneri de încredere pentru clienţii noştri. E totuşi o valoare mică, ceea ce susţine una dintre valorile Supremia Grup, şi anume prosperitatea pe întregul lanţ de afaceri. Ştim că nu am fi putut ajunge aici fără sprijinul clienţilor noştri şi de aceea ne-am angajat să le oferim preţuri corecte, fără adaosuri ridicole.”

Cifrele se aliniază pe direcţia de dezvoltare a companiei, direcţie susţinută şi de investiţiile în utilaje noi şi în tehnologii în surse de obţinerea a energiei sustenabile. Supremia Grup se orientează acum şi pe dezvoltarea exporturilor, anul 2013 însemnând participarea la 3 târguri internaţionale.

supremia 1

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20590 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*