Supărat că nu a primit destui bani de la părinți, un tânăr din Alba Iulia a distrus mai multe obiecte din casa acestora. Este cercetat de oamenii legii

jandarmiSupărat că părinţii nu au vrut să-i dea banii solicitaţi, un tânăr din Alba Iulia s-a răzbunat pe aceştia distrugându-le mai multe obiecte de mobilier din locuinţă. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a limitat proporţiile pagubei.

S.S., în vârstă de 23 de ani, locuieşte cu mama sa într-un apartament situat pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia, iar marţi, 29 martie, în jurul orei 13.00, cei doi s-au certat. Disputa se pare că a pornit de la faptul că fiul a considerat că banii pe care-i primeşte de la părinţi sunt insuficienţi pentru a-i acoperi cererile, mai ales în condiţiile în care plănuia o apropiată plecare în străinătate. După discuţia în contradictoriu, doamna respectivă a plecat la nişte rude, aflate într-un bloc învecinat, iar în lipsa acesteia fiul a distrus uşa de la intrarea într-o cameră precum şi mobila existentă în aceasta (pat, dulapuri, masă, candelabru). Întoarsă acasă împreună cu rudele sale, femeia a surprins fapta de distrugere, a apelat la ajutorul jandarmilor, iar un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la apartamentul respectiv şi l-a oprit pe făptaş să procedeze în acelaşi fel în celelalte încăperi. În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20653 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*