Sunteți invitați la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sebeș. Programul detaliat al evenimentului

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș și Centrul Cultural “Lucian Blaga” Sebeș au bucuria de a vă invita la Deschiderea Târgului de Crăciun. În 5 decembrie 2018, de la ora 18.00.

În perioada 5 – 31 decembrie 2018, în Parcul Tineretului, vom da contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun. Nu va lipsi nici Moș Crăciun la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului; el își va face apariția în seara zilei de 21 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți. Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!

Miercuri, 5 decembrie 2018

Parcul Tineretului

Ora 18.00

Deschiderea Târgului de Crăciun

Patinoarului artificial de 300 mp cu acces gratuit, căsuțe cu dulciuri, animatori îmbrăcați în personaje de poveste sunt doar câteva din atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.

CONCERT CLEOPATRA ȘI PAVEL STRATAN

Momente artistice cu Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

                                                      *****

În perioada 6 – 21 decembrie 2018

Centrul Cultural „Lucian Blaga”, sala de evenimente „Gheorghe Maniu

Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș

Orele 16.00 – 18.00

Ateliere de lectură și creație

Ateliere creative pentru copii organizate cu aportul personalului din cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș; copii se vor bucura de atmosfera Crăciunului, vor primi dulciuri și vor petrece un timp de calitate în compania cărților, vizionând filme sau confecționând obiecte de Crăciun.

Crăciun fericit, la Sebeș!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*