Sunteți așteptați la Danubius Health Spa Resort Sovata, prin agenția de turism Colibri Tour din Alba Iulia. Consultați oferta!

Agenția Colibri Tour din Alba Iulia, una dintre cele mai cunoscute companii de profil din județul Alba, și nu numai, vă oferă posibilitatea de a petrece, în luna iunie (în perioada Rusaliilor), câteva zile relaxante la Danubius Health Spa Resort Sovata. Hotelul Sovata este situat în inima Transilvaniei, la numai 200 m de lacul heliotermic cu apă sărată Ursu. Oaspeții au la dispoziție acces Wi-Fi gratuit şi un mic dejun tip bufet. Danubius Health Spa Resort dispune de 6 etaje, cu 168 de camere dotate cu balcon, baie, telefon, televizor cu programe prin satelit, minibar.Baza de tratament din incinta hotelului dispune de cele mai moderne aparate si pune la dispozitia clientilor o multitudine de servicii. Oferta completă o găsiți AICI

IMPORTANT! Pentru a fi la curent cu toate ofertele oferite de agenția de turism Colibri Tour, atât în țară, cât și în străinătate, puteți accesa site-ul www.colibritour.ro (AICI)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*