Succes neașteptat pentru „Mystique”, singurul salon de masaj erotic din Alba Iulia

masajDeschis în urmă cu trei ani de zile la Alba Iulia, Salonul de Masaj Erotic „Mystique” pare să fi demolat, la propriu, ideea potrivit căreia în spatele unei astfel de afaceri stă, neapărat, ideea de prostituție sau alte aspecte care contravin legii. Mai mult decît atât, proprietarii salonului susțin că au reușit să înlăture și prejudecățile oamenilor și că numărul clienților din Alba Iulia dar și din alte localități din zonă este în continuă creștere. „Deținem o afacere perfect legală, o afacere în care investim în permanență și pe dorim să o dezvoltăm cât mai mult” spun proprietarii de la Mystique.

Când am pornit afacerea, dușmanul” numărul 1 a fost mentalitatea oamenilor

În urmă cu trei ani de zile, puțini erau cei care credeau că un salon de masaj erotic s-ar putea bucura de succes într-un oraș relativ mic, așa cum este Alba Iulia. Proprietarii de la „Mystique” susțin însă că au fost consecvenți și că serviciile de calitate pe care le-au oferit clienților au făcut ca salonul să aibă, în scurt timp, mare trecere printre albaiulieni. Mai mult decât atât, au apărut clienți și din alte localități ale orașului și chiar din județele învecinate. Un alt aspect care a făcut ca afacerea să meargă din plin a fost păstrarea ei în limitele sferei legale.    

Fetele de la salon. Și clienții…

Despre fete se poate spune că sunt drăguţe, sociabile şi educate. De-a lungul celor trei ani, proprietarii au reușit să încheie contracte cu maseuze cât mai profesioniste lucru care le-a adus, evident, o mulțime de clienți, bună parte dintre aceștia frecventând salonul în mod regulat. Nu în ultimul rând s-a investit masiv în reamenajarea clădirii în care salonul își desfășoara activitatea. „La câteva luni de zile reamenajăm locația, fie că e vorba de decorarea camerelor fie că e vorba despre alte lucruri,” spun cei de la „Mystique”. Când vine vorba de clienți, informațiile sunt ținute sub tăcere totală. Sunt de vârste diferite, din categorii sociale diferite însă politica salonului e una simplă: confidențialitate totală!

Masajul erotic înseamnă neapărat și prostituție?

Nu trebuie să fii mare filosof ca să îți dai seama că masajul erotic aprinde imaginaţia multora. Iar această activitate poate ieşi uşor din cadrul legal, atât cu contribuţia maseuzelor, cât şi a clienţilor. „În ceea ce ne priveşte, pentru ca activitatea să nu se îndrepte într-o direcţie greşită, suntem la salon în fiecare zi, urmărim lucrurile și ne asigurăm că totul merge așa cum trebuie. Ne alegem cu grijă personalul iar comunicarea cu clientul este foarte clară şi corectă” spun reprezentanții salonului. În Occident astfel de afaceri sunt lucruri care fac parte din sfera normalității însă România mai are de recuperat în această privință. Asta nu înseamnă că nu exista si oameni deschisi la minte dar și saloane unde lucrurile se desfășoară legal. Iar cum spunea cineva, popoarele Orientului au fost primele care au inteles ca echilibrul dintre minte și trup nu poate fi păstrat în afara atingerii fizice. Tocmai de aceea, în timp, s-au dezvoltat o multitudine de tehnici de masaj care, împreună, aduc și relaxare și placere.

Reguli de salon și clienți „înfierbântați

Să fim înțeleși: sunt și clienți care și-ar dori mai mult decît un masaj erotic. Ne explică una dintre maseuzele de la „Mystique”: Cred că ar fi o problemă dacă bărbaţii nu ar face propuneri. Consider că e normal să se facă propuneri, dar bărbaţii sunt şi foarte ascultători, mai ales dacă sunt în compania unei domnişoare nud care prin masajul erotic poate oferi senzaţii mai plăcute decât cele clasice, printr-un contact sexual” Ca în oricare altă activitate, şi la salonul de masaj erotic se respectă anumite reguli. „Contactul intim este exclus sub orice formă!” este una dintre acestea. Apoi sunt şi regulile de igienă, care trebuie respectate cu stricteţe atât de clienţi, cât şi de maseuze. Sunt foarte multe lucruri de spus, dar aş mai adăuga regula bunului-simţ, care cred că e cunoscută de toată lumea. În privința siguranței maseuzelor, la „Mystique”, lucrurile sunt sub control, lucru confirmat și de proprietarii afacerii. Nu ştiam cum reacţionează clienţii când vin la singurul salon de masaj erotic din Alba Iulia. Vreau să vă spun că deocamdată nu am avut probleme dar, în cazul în care vor exista evenimente neplăcute, primul număr apelat va fi 112. În plus, mai avem contract cu o firmă privată de protecţie şi pază de al cărei profesionalism nu ne îndoim nicio clipă.”

Vrem să dezvoltăm afacerea, nu avem nimic de ascuns…

Locaţia salonului din Alba Iulia nu este aleasă întâmplator. Chiar dacă proprietarii au trebuit să renoveze o casă veche, care a implicat unele costuri, imobilul se află într-o poziţie ultracentrală pentru a nu trezi niciun fel de suspiciuni. Mai mult decât atât, cei care dețin afacerea se gândesc să se extindă cu un al doilea salon, tot la Alba Iulia. Cât despre prețuri….sunt prețuri accesibile pentru cei care doresc un astfel de serviciu. Nu vreau să înțelegeți că în salon poate intra chiar oricine însă, pe de altă parte, nu trebuie să fii milionar ca să îți poți permite o ședințăau precizat reprezentanții salonului. Aceșia au mai adăugat că toți cei interesați de serviciile oferite de „Mystique” sau domnișoarele care doresc să lucreze în acest domeniu pot accesa site-ul eroticalbaiulia.com.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16017 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*