Street FOOD Festival Alba Iulia, peste 30.000 de porții cu savoare. „Onorați că am putut să aducem conceptul nostru într-o locație cu atât de multă însemnătate.”

StreetFoodFestival_AlbaIulia_1După 4 zile pline cu delicatese, muzică bună, cinema outdoor și activități de relaxare care au bucurat publicul din Alba Iulia, bucătăria Street FOOD Festival se mută la Bacău. Peste 30.000 de gurmanzi s-au bucurat în perioada 31 August – 3 Septembrie în Cetatea Alba Carolina de experiența culinară ce a reușit să aducă în premieră la Alba Iulia un concept inedit.

Peste 100 de rețete au fost pregătite la foc continuu de către cei 44 de vendori prezenți în festival, reușind astfel prin mulțimea de gusturi să atragă atenția chiar și a celor mai pretențioși pofticioși. Originalitatea și creativitatea bucătarilor prezenți au fost elementele cheie care au contribuit la experiența ce a ajuns deja prin 7 orașe din România în 2017. Chef Foa s-a alăturat și el echipei de bucătari împreună cu colegii săi de la Stradale și Flavours și au provocat publicul să-și testeze simțurile și gusturile. 

StreetFoodFestival_AlbaIulia_2“Am încheiat deja cea de a 7-a ediție de Street FOOD Festival din 2017 și nu ne vine să credem cât de repede a trecut timpul. Alba Iulia, îți mulțumim pentru primirea frumoasă, ai fost o gazdă incredibilă și cu siguranță ne e poftă să revenim. Suntem onorați că am putut să aducem conceptul nostru într-o locație cu atât de multă însemnătate, fapt pentru care îmi doresc să vă mulțumesc în numele echipei pentru primire și pentru tot suportul acordat la nivel instituțional, dar și la nivel de parteneri și sponsori”, a precizat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

StreetFoodFestival_AlbaIulia_3Alături de componenta mâncării, Street FOOD Festival a însemnat și un program artistic bine conturat dar și o experiență care a îndemnat publicul înspre implicarea socială. Astfel, datorită campaniei Share a Meal, publicul a putut oferi o parte din experiența festivalului prin intermediul unor donații care au însemnat peste 30 de porții mâncare ce au adus zâmbete pe fețete unor copii a căror destin a fost mai puțin favorabil. 

Street FOOD Festival nu se oprește aici, urmează alte 2 orașe în care mâncarea stradală va pune stăpânire și va pune gusturile gurmanzilor la încercare. Mai multe detalii pe website-ul: www.streetfoodfestival.ro

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen. Street FOOD Festival Alba Iulia este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia. 

Despre Street Food Festival

StreetFoodFestival_AlbaIulia_4Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să popularizeze în România un eveniment în aer liber dedicat mâncării spectaculoase gătite și servite în stradă într-un cadru relaxant. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie. În 2017, conceptul va bucura gurmanzii din 9 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba Iulia, Bacău și Timișoara.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*