Strada Lalelelor din Alba Iulia se pregătește să primeasca certificatul de „reabilitare”. Valoarea estimată a lucrării este de circa 200 000 lei

marcaj drumUna dintre arterele cele mai tranzitate din Alba Iulia, strada Lalelelor, are, în această perioadă, statutul de „drum în lucru”. În privința traficului și a modului de rulare, conducătorii auto și pietonii sunt avertizați că, în următoarele 50 de zile, se desfășoară lucrări de modernizare a străzii. În perioada menționată, se vor realiza lucrări specifice pe tronsonul cuprins între strada Brândușei și bulevardul Revoluției. Momentan, se marchează și se execută lucrări de rebordurare (1300 ml, pe ambele sensuri de circulație), simultan cu amenajarea trotuarelor, implicit a acceselor la proprietăți (3000 mp pavaj). Respectând o forumlă clasică, anterior acestei etape, s-au schimbat toate rețelele edilitare de pe strada Lalelelor, generându-se o perspectivă de utilizare îndelungată, fără alte intervenții de infra/suprastructură. „Termenul de modernizare înseamnă, astăzi, deranj. Depindem foarte mult, în încercarea de a reda orașului o stradă, oricare stradă, de sporul cu care lucreaza furnizorii de utilități. Așa că, după o perioadă de ezitări, am intrat în linie dreaptă. Lucrăm după reperele noastre, iar în maxim două luni vom avea asfalt pe această stradă.”, a declarat primarul Mircea Hava.
După finalizarea lucrărilor de amenajare a trotuarelor și spațiilor verzi, se va turna covor asflatic pe o distanță de 650 ml. Lucrările se execută de către Elis Pavaje, în baza contractului de întreținere și reparații străzi, iar valoarea estimată este de aproximativ 200 000 lei.

Despre Redacția ProAlba 30191 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*