Stop delincvenței juvenile! Parteneriat educațional între Școala Gimnaziala Petru Pavel Aaron Blaj și Penitenciarul de maximă siguranță Aiud

Miercuri, 13 iunie 2018, a avut loc la Școala Gimnazială Petru Pavel Aaron, Blaj activitatea de încheiere a Parteneriatului educațional Stop delincvenței juvenile,  realizat în colaborare cu Penitenciarul de maximă siguranță, Aiud. Acesta s-a desfășurat pe parcursul anului școlar 2017- 2018, fiind întreprinse diverse activități în vederea diminuării efectelor negative „încercate” de elevi, dar mai ales în vederea conștientizării adoptării comportamentelor neconforme cu normele socio-morale de către elevi în timpul programului școlar și a efectelor ce pot apărea în urma actelor de indisciplină. Elevii și cadrele didactice au dat dovadă de implicare, realizând activități sportive și culturale prin care au demonstrat dorința de a duce o viață în armonie și responsabilitate.

Activitățile desfașurate au fost coordonate de domnul director adjunct al Penitenciarului Aiud, Sabău Ciprian, doamna psiholog Sabău Elena și cadrele didactice ale unității noastre de învățământ: Zehan –Platon Ana, director;  Dușa Emeșe, director adjunct; Filip Carmen, coordonator școlar; Comșa Cristian, Dolcoș Cristina, Handrea Mihaela, Hațegan-Comșa Marinela și Zudor Maria.

Prof. Dolcoș Maria-Cristina

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22607 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*