Sprijin total pentru administrația locală din Alba Iulia, din partea Biroului Național al USR

În perioada 6-8 mai 2022, la Sovata, a avut loc un nou workshop organizat de USR, la care au participat aleși locali și parlamentari ai formațiunii politice din toată țara. Printre temele abordate s-au numărat politicile publice necesare dezvoltării comunităților locale, idei de bază pentru reformarea liberală a României, viziuni posibile privind evoluția politică la nivel național sau comunicarea și valorificarea avantajelor proiectelor unui partid parlamentar. Evenimentul a beneficiat de prezența unor lectori și invitați de marcă, precum Cătălin Drulă (președintele USR), Vlad Botoș (europarlamentar), Cristian Ghinea (fost ministru al Fondurilor Europene) ori Șerban Marinescu (parlamentar).

La eveniment a fost prezent și avocatul Emil Popescu, viceprimar al municipiului Alba Iulia și prim-vicepreședinte al USR la nivel municipal.

„Seminarul de la Sovata s-a înscris în linia evenimentelor de acest gen pe care Departamentul de Extindere din cadrul USR le organizează pentru membrii din cadrul filialelor din țară. Dezbaterile au fost mai mult decât constructive iar participanții au avut posibilitatea să-și împărtășească experiențele profesionale. Un lucru foarte important e acela că, în cadrul întâlnirii Biroului Național al USR, s-a reafirmat sprijinul total pentru primarii și viceprimarii USR din țară, în eforturile acestora de modernizare administrativă a localităților pe care le reprezintă. Succesul seminarului i-a determinat pe organizatori să propună un nou eveniment de acest gen, care este programat în decursul acestui an.”, a transmis viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*