Sportiv din Sebeș, premiat de Academia “Gheorghe Hagi”. Eduard Moga a fost nominalizat printre cei mai buni jucători ai anului 2016

Mircea Trifu

moga-eduardLa numai 12 ani, Eduard Moga reușește să se impună în elita tinerilor talentați din fotbalul românesc. Mijlocașul, originar din Sebeș, a intrat la reputata Academie  “Gheorghe Hagi” în august 2015 și, în scurt timp, s-a făcut remarcat pentru performanțele sale. „Academia şi-a premiat cei mai buni jucători ai anului 2016 la fiecare categorie de vârstă (exclusiv pe baza voturilor jucătorilor), dar şi-a recompensat şi cei mai buni antrenori (desemnaţi pe baza voturilor tehnicienilor din cadrul Academiei). Jucătorii au primit vouchere cu care își vor achiziționa produse Nike (sponsorul tehnic al Academiei) în valoare de 100 euro (locul 3), 150 euro (locul 2) și 200 euro (locul 1), în timp ce antrenorii vor fi recompensați cu un sejur la munte împreună cu familia.De asemenea, fiecare jucător din cadrul Academiei (de la 6 ani la 19 ani) a primit cadouri înaintea sărbătorilor.”, se arată într-un comunicat postat de site-ul oficial al Academiei  “Gheorghe Hagi”.

 

moga-edyEduard Moga s-a numărat, așadar, printre Laureații 2016 ai Academiei „Gheorghe Hagi”, la categoria 2004. Clasamentul a fost următorul:

Locul 1: Denis CUREA

Locul 2: Ştefan DUŢU

Locul 3: Eduard MOGA

 

„Felicitări Edy! Mulțumim Academiei „Gheorghe Hagi”pentru încredere! Urmeaza cei 3 R: Respect pentru tine, Respect pentru alții, Responsabilitatea pentru acțiunile tale și vei reuși în viață! SĂ CREZI ÎN VISUL TĂU!!!”, au transmis, pe facebook, părinții lui Eduard Moga.

edy-mogaeduard-moga

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*