Spectacol de teatru inedit la Aiud!

Elevi de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, coordonați de actori profesioniști francezi, vor pune în scenă spectacolul de teatru „În Zorii Dictatorilor”. Piesa este despre totalitarism, perioada neagră din istoria României – comunismul de pe vremea lui Ceaușescu, despre acei ani plini de cenzură și total lipsiți de libertatea de exprimare, dar și despre lupta pentru redobândirea libertății.

Spectacolul va avea loc pe 16 și 17 iulie, ora 21:30, pe terenul de sport al Colegiului Național „Bethlen Gabor” Aiud.

Intrarea este liberă și se face în baza unor bilete care se pot ridica de la Biroul de Comunicare și Relații Publice din cadrul Primăriei municipiului Aiud, începând cu data de 10 iulie 2019, ora 08:00. De asemenea, se pot rezerva biletele prin telefon la numărul 0258 861 310 sau se poate scrie instituției pe pagina de Facebook. Locurile sunt limitate. Primul venit, primul servit.

Pe lângă cei 11 elevi aiudeni, pe scenă vor mai urca:
Pauline Larivière, cântăreață de operă din Paris;
Trei elevi din Franța;
Patru elevi din Hida, județul Sălaj;
Arnaldo Ragni, Fabrice Dubusset, Christophe Nurit și Cyril Meysson, actori și muzicieni profesioniști din Franța și Italia.

Regia: Raphaëlle Vassent
Costume: Manon Chataignier
Producător: Clarissa Maninetti

Elevii aiudeni sunt coordonați de doamna prof. Gâlea Gabriela și doamna prof. Hamorszki Andreea.  Elevii din Hida sunt coordonați de doamna prof. Daniela Ardelean.

Spectacol va mai fi pus în scenă pe data de 13 iulie, ora 21:00, în curtea interioară a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca. În data de 15 iulie spectacolul se va juca în incinta Penitenciarului Aiud, iar la final elevii vor pleca în paradă către Colegiul Național „Bethlen Gabor”.

Activitățile se derulează în cadrului proiectului Erasmus+ Wim Laboratories Juvenis.

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*