Specializare în „Competențe antreprenoriale“ pentru beneficiari din județul Alba

Mircea Trifu

Competențe antreprenorialeAsociația Pro Factum Alba Iulia anunță continuarea programului de specializare în „Competențe antreprenoriale pentru a treia serie de cursanți, din cele șase prevăzute în cadrul proiectului „ŞANSA mea în ŢARA mea”. Cursurile, cu o durată de 74 de ore, sunt susținute în Alba Iulia. Participanții au fost selectați de experții proiectului în urma unor sesiuni (individuale și de grup) de informare, consiliere și orientare privind cariera.

O nouă șansă pentru șomeri

Cursanții sunt persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri și persoane inactive. Printre cele mai importante Competențe antreprenoriale 1competențe pe care le vor dobândi pe parcursul frecventării programului se numără: noțiunile de antreprenoriat, comunicarea antreprenorială, planul de afaceri, aspectele juridice ale unei afaceri, marketing și publicitate, noțiuni de contabilitate primară, finanțarea unei afaceri, managementul financiar al afacerii etc. Toate acestea vor constitui bazele pentru o nouă șansă de a-și începe o afacere pe cont propriu sau de a-și schimba statutul pe piața muncii. După examenul de absolvire, vor primi certificate recunoscute pe plan național și european. Programul de specializare în competențe antreprenoriale este gratuit pentru beneficiari din regiunile Centru și Nord Vest (județele Alba, Sibiu, Maramureș și Satu Mare).

Competențe antreprenoriale 2Prin proiectul „ŞANSA mea în ŢARA mea” se derulează gratuit și alte programe de formare profesională: „Competențe informatice – TIC“, „Inițiere comunicare în Limba engleză“, „Agent de vânzări“ și „Cofetar“.

Proiectul este derulat de XEROM SERVICE S.R.L. din Alba Iulia, în calitate de beneficiar, S.C. 3 ART S.R.L. din Baia Mare, în calitate de Partener 1, și Asociația Pro Factum Alba Iulia, în calitate de Partener 2. Este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție: 5.1. „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22500 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*