Spargere la un complex de asistență socială din Aiud. Un bărbat din Mureș a fost încătușat după ce a intrat prin efracție și a furat bunuri de peste 1600 de lei

catuseLa data de 8 februarie 2017, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat autorul unui furt comis în data de 21 ianuarie 2017, dintr-un complex de asistență socială din Aiud.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat M.P. de 31 de ani din municipiul Târgu Mureș, județul Mureş, care, pe timp de zi, a escaladat un perete al clădirii Complexului, până la primul nivel, a pătruns în interior prin forţarea şi spargerea unui geam, după care a coborât la parterul imobilului, unde a forţat uşile de acces şi a pătruns în două încăperi de la acest nivel, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare de 1679.49 lei.

Faţă de M.P.., s-a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

           

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*