Șoferi din Sebeș, Vințu de Jos și Cricău s-au ales cu dosare penale, după ce au condus beți

În după amiaza zilei de 09 ianuarie 2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 46 de ani, din localitatea Petrești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lucian Blaga din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducător, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

La data de 09 ianuarie 2020, în jurul orei 18.50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107A, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În seara zilei de 09 ianuarie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Tibru, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*