Șoferi din Sebeș, Unirea și Ștefănești-Argeș, prinși beți la volan pe șoselele din Alba. Oamenii legii i-au „trezit” cu dosare penale

alcoolLa data de 9 iulie 2017, în jurul orelor 03.33, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeș, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism  pe Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aer expirat. N.O. a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de N.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice. 

La data de 8 iulie 2017, în jurul orelor 18.48, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 1, în localitatea Decea, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice.  Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aer expirat. H.L. a fost condus la Spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de H.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

La data de 8 iulie 2017, în jurul orelor 21.35, poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Abrud l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Ştefăneşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Avram Iancu din oraşul Abrud, județul Alba, fiind sub influenta băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul auto emana miros puternic de alcool, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest,  care a  indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aer expirat. C.V. a fost condus la Spitalul din Abrud unde i-a fost recoltata o mostră biologică de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de C.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22950 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*