Șoferi din Ocna Mureș, Blaj și Cricău, prinși beți la volan în trafic

La data de 14  februarie 2021, în jurul orei 19.00, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Crângului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14  februarie 2021, în jurul orei 21.50, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 66 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14  februarie 2021, în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Dealului din comuna Șona, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24666 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*