Șoferi din Alba Iulia, Ocna Mureș, Blaj și Cugir, prinși beți la volan

La data de 14 august 2018, în jurul orei 23.13, poliţiştii din Ocna Mureş, în timp ce acţionau pe strada Mihai Viteazu din oraş, l-au depistat pe un bărbat de 56 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezulta valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 16 august 2018, în jurul orei 02.50, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, pe strada Simion Bariţiu din municipiul Blaj, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul avea permisul de conducere reţinut. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat.

La data de 16 august 2018, în jurul orei 10.40, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Constructorului din Cugir. Un bărbat de 58 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers înapoi, intrând în coliziune cu un autovehicul ce era staţionat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului

La data de 14 august 2018, în jurul orei 17.20, un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 H, între Şard şi Ighiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21483 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*