Șoferi beți în trafic, la Alba Iulia și Ocna-Mureș

La data de 13 iulie 2019, în jurul orei 23,10, polițiștii Biroului Rutier din Alba Iuia  l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brândușei din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat  valoarea 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 iulie 2019, în jurul orei 03,31, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe  un tânăr de 22 de ani, din localitatea După Pleșe, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 iulie 2019, în jurul orei 02,25, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat  pe un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mălinului din Ocna Mureș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat  valoarea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20009 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*