Șoferi beți sau fără permis pe șoselele din Alba. Cele mai recente cazuri depistate de oamenii legii

La data de 22 noiembrie 2019, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Galda de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 22 noiembrie 2019, în jurul orei 23,30, polițiștii de siguranță publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 32 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Spicului, din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 noiembrie 2019, în jurul orei 09,30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza comunei Săliștea, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 23 noiembrie 2019, în jurul orei 18.30, polițiștii din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Cedrului din Oarda de Sus – municipiul Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 noiembrie 2019, în jurul orei 01.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, în timp ce acționau pe strada Gării din localitatea Veseuș, l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 noiembrie 2019, în jurul orei 11.45, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 66 de ani, din municipiul Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 23 noiembrie 2019, în jurul orei 16.50, polițiștii din Cugir au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada 21 Decembrie 1989 din oraș, soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că un bărbat de 57 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 57 de ani a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 noiembrie 2019, în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Petrești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Valea Frumoasei din municipiul Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22082 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*