Șoferi beți sau fără permis continuă să circule în voie pe șoselele din Alba. Câteva exemple de inconștiență!

La data de 29 octombrie 2017, în jurul orei 02.53, poliţiştii Compartimentului Rutier Blaj, în timp ce acţionau pe raza municipiului Blaj, pe strada Gheorghe Doja,  l-au depistat pe un bărbat de 30 de ani, din Blaj, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma verificărilor, poliţiştii au constat că M.C. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La data de 28 octombrie 2017, în jurul orei 19.49, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene, in timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Principala din comuna Balomir, județul Alba,  l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Șibot, județul Alba, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 28 octombrie 2017, în jurul orei 06.50, poliţiştii din cadrul Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos, pe DN 74, in localitatea Șard, comuna Ighiu, județul Alba,  l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Meteş, județul Alba, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate  doua mostre de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 29 octombrie 2017, în jurul orei 04.05, poliţiştii din Politiei municipiului Alba Iulia, au fost sesizați cu privire la producerea unei tamponări pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constat că  F.N., de 24 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul autovehiculului şi a lovit un autoturism parcat pe strada Gladiolelor. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate  doua mostre de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 29 octombrie 2017, în jurul orei 03.46, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, pe DN 1 pe direcția Sibiu – Sebeș,  l-au depistat pe un bărbat de 23 de ani, din comuna Cut, județul Alba, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate  doua mostre de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 30 octombrie 2017, în jurul orei 02.00, poliţiştii din Politiei municipiului Alba Iulia – Biroul Ordine Publica au oprit pentru control, pe Bulevardul Revoluției 1989 din Alba Iulia, un autoturism condus de A.M., de 36 de ani din  comuna Hopârta, județul Alba. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Alba unde i-au fost recoltate  doua mostre de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Stimaţi conducători auto, 

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, riscaţi şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul cercetării, permisul de conducere este reţinut, fără drept de circulaţie.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21839 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*