Șoferi băuți la volan, depistați în trafic de polițiștii din Alba Iulia, Sebeș și Aiud

La data de 25 decembrie 2021, în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat, de 53 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Izvorului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Întrucât conducătorul auto emana halena alcoolica, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, iar ulterior să-i însoțească la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, dar acesta a refuzat. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

La data de 25 decembrie 2021, în jurul orei 23.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 decembrie 2021, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat un tânăr, de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Lăncrănjan din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 decembrie 2021, în jurul orei 05.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat un tânăr, de 30 de ani, din comuna Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creangă din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29598 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*