Social democratul Liviu Rusu, candidatul cu proiecte reale pentru municipiul Aiud. „Înființarea unui parc industrial la Aiud este soluția”

liviu rusuÎntr-o conferință de presă susținută la sediul PSD din Alba Iulia, social democrații au prezentat trei noi candidați ce vor intra în lupta electorală din luna iunie și care își doresc fotoliul e primar. Unul dintre aceștia este Liviu Rusu care vine cu dorința de a câștiga titlul de cârmuitor al municipiului Aiud. Cu un mandat de primar din partea PSD între anii 2000-2004 și actual viceprimar al Aiudului, Rusu a adus în fața jurnaliștilor principala problemă din municipiu. Este vorba despre lipsa locurilor de muncă. În acest sens, candidatul social democraților a venit cu niște proiecte concrete și reale, care ar putea duce la dezvoltarea și bunăstarea Aiudului. Rusu a spus că un proiect-soluție ar fi inființarea unui parc industrial.

„Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire la nivel de platformă industrială, în vederea constituirii și funcționării parcului industrial. Avem toate documentele necesare pentru înființarea acestui parc. Este singura soluție vibilă pentru Aiud.”, a spus Rusu.

Prin creerea acestui parc industrial, Liviu Rusu speră că în zonă vor fi atrași investitori. Când vine vorba de numărul locurilor de muncă care au să rezulte în urma acestui proiect, acesta nu a venit cu o cifra aleatorie, ci, a spus clar că s-ar bucura dacă vor fi cu 1000 de angajați în plus.

„La nivel de municipiu nu putem discuta de forță de muncă de 9.000-10.000 de angajați. M-aș bucura să ajugem la 1.000 de angajați în plus față de ce avem acum”, a adăugat candidatul social-democrat și actualul viceprimar al Aiudului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*