Social democrații din Alba Iulia vin cu inițiative mai liberale decât a liberalilor. Cetățenii albaiulieni doritori, pot intra pe listele de consilieri locali ai PSD

consilieri psd 01Într-o conferință de presă susținută la sediul PSD din Alba Iulia și care s-a desfășurat într-o atmosferă departe de sobră (poate e din pricina aerului primăvăratic sau poate s-au mai limpezit niște minți), consilierii locali ai Partidului Social Democrat au venit cu o inițiativă cât se poate de liberală. O „inițiativă la dezbatere”. Aceștia vor să ofere șansa oricărui cetățean albaiulian de a se implica în administrația locală și de a se face auzit în viitorul apropiat.

Mai clar, orice doritor, care are în spate niște susținători, și de ce nu, cu viziuni administrative sau cu idei bune de proiecte care să ducă la o dezvolatare bună a orașului, are șansa să se afirme și să-și ajute comunitatea în care trăiește.

Pentru a candida pentru un post de consilier pe listele PSD la alegerile din acest an, doritorii vor avea de parcurs mai mulți pași, dar dacă are un număr suficient de susținători (ca în orice campanie), vor fi trecuți pe locul care li se cuvine pe liste. De asemenea, consilierii actuali se arată dispuși de a ceda locul celor cu idei bune și cu un număr mare de voturi din partea celor din municipiu.

„Când începe campania sau înainte de campanie, vreau ca un număr cât mai mare de cetățeni să se implice în obiectivul nostru. O să-i invităm la o dezbatere. Aceștia pot fi propuși pentru un post consilier (…) Sper că au să se implice cât mai mulți oameni”, spune Horațiu Clepan, consilier local al PSD Alba Iulia.

Social democrații au să lanseze curând un calendar cu pașii care vor trebui parcurși pentru a intra în această campanie.

Într-o notă personală, această inițiativă este una bună. Se pare că roșii din Alba Iulia își doresc oameni tineri și cu viziune de viitor în administrația din care momentan fac parte, și unde lucrurile nu se prea mișcă cum ar fi normal. Aici vorbesc despre proiectele (unele dintre ele), în care într-adevăr sunt băgate sume prea mari de bani din bugetul local.

Pentru moment o să închei cu speranța că iată, primăvara vine cu semne bune.

Să fie într-un vot bun!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 16856 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*