Social-democrații au prezentat candidații la primăriile Ciugud și Cut. Gheorghe Damian și Ioan Dinea, aleșii pentru aceste comune

Mircea Trifu

candidati psd 01PSD Alba a prezentat joi, 28 aprilie 2016, în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul partidului din Alba Iulia, candidații ce intră în lupta electorală pentru primăriile Ciugud și Cut, ce va avea loc în luna iunie a acestui an. Este vorba de actualul primar, Gheorghe Damian și Ioan Dinea.

Primarul în funcție al Ciugudului, Gheorghe Damian, candidează pentru al 5-lea mandat, cu șanse maxime de reușită. Damian este unul din primarii care au arătat de-a lungul anilor cum să administrezi cu succes o comună. Acesta a prezentat lista investițiilor realizate și a celor pe care le are pentru următorii ani. Printre acestea se numără:

Un proiect de aproape 4 milioane de euro pentru asfaltarea drumului dintre Ciugud de Sîntimbru, asfatarea drumurilor din zona industrială și a străzilordin comună rămase neasfaltate.

Se așteaptă semnarea contractului pentru construirea unei noi grădinițe cu program prelungit în zona industrială.

Odată cu deschiderea sesiunii de proiecte, va fi depus proiectul pentru constuirea podului peste râul Mureș care leagă Șeușa de Alba Iulia.

Mai este luată în calcul și modernizarea școlii de la Ciugud, extinderea pistei de biciclete din comună și legarea municipiului Alba Iulia de Ciugud printr-o astfel de pistă.

Schimbarea completă a feței satului Hăpria prin amenajarea centrului și școlii.

Candidatul din partea PSD la Primăria Cut, Ioan Dinea, dorește să continue activitatea fostului primar și le propune localnicilor un „contract pe cel puțin două mandate”, pentru că în opinia sa este nevoie de mai mult timp pentru „reducerea decalajului dintre urban și rural în zonă”.

Tot în cadrul conferinței, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a anunțat că lansarea oficială a candidaților din județ la alegerile locale din acest an, va avea loc în data de 5 mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*