Skoda Karoq s-a lansat în România. Alba Iulia, prezentă la eveniment prin compania Exclusiv Auto, dealer autorizat Skoda din anul 2005

Marți,14 noiembrie 2017, a avut loc, la București, lansarea noului model Skoda din clasa SUV, cunoscut sub denumirea Karoq. Noul Skoda Karoq este fratele mai mic al Skoda Kodiaq, lansat în primăvara acestui an. Hard Rock Cafe a fost locația aleasă pentru desfășurarea evenimentului, unde au fost invitate aproximativ 500 de persoane din domeniul auto, clienti, oameni de afaceri si reprezentanti media.

Alba Iulia a fost prezentă la eveniment prin compania Exclusiv Auto care este dealer autorizat Skoda din anul 2005. La eveniment au participat din partea Exclusiv Auto Alba Iulia – directorul executiv, Bunea Ioan-Iulian și directorul vânzări Pop Alina Dora.  

Noua ŠKODA KAROQ oferă spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV ŠKODA. Totodată, exteriorul expresiv şi plin de forţă este creat pentru cei în căutare de experiențe autentice în natură, dar și pentru firile urbane în căutare de inspirație și experiențe remarcabile. Sunt disponibile cinci variante de motor, cu puteri între 85 kW (115 CP) şi 110 kW (150 CP), dintre care patru sunt noi. Toate acestea la un preț de pornire de 19.860 Euro (TVA inclus).

Directorul executiv Exclusiv Auto, Ioan-Iulian Bunea, ne-a declarat următoarele: “A fost un eveniment de înaltă ținută, o altfel de lansare pentru noul model Skoda Karoq. KAROQ FEST a fost denumirea evenimentului în cadrul căruia,în afară de socializarea cu invitații, am asistat la o muzica altfel cu Luizan Zan, la mancare altfel cu Chef Foa și la discuții despre travel altfel cu Marius Chivu. In concluzie a fost o altfel de abordare si un alt fel de a face cunostință cu o mașina.”

Noul model Skoda Karoq va fi disponibil în showroom-ul Exclusiv Auto din Alba Iulia la începutul anului 2018 putând fi testat și comandat de orice persoana interesată.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22011 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*