Skepsis vă invită din nou la teatru…în stradă! Sunteți așteptați la „Farsele din Piaţă.“

Grupul Skepsis vă invită joi, 30.08.2018, ora 19.00, la poarta a IV-a a Cetatii, la spectacolul Farsele din Piaţă, după D. Wiliamson – un spectacol în genul Commedia dell Arte care aduce în prim-plan personaje îndrăgite, toate întrecându-se pentru a cuceri şi a aduna cât mai multe aplauze şi hohote de râs.

Pantalone, bătrânul avar, va încerca din nou să ducă la bun sfârşit unul din planurile sale, dar ca de obicei, isteţimea Colombinei şi poznele lui Arlecchino îi vor da de furcă. Doctorul Graţiano, prietenul său, are şi el o agendă personală în care “ştiinţa” este pe primul loc. Căpitanul Spaventa este şi el prin preajmă, gata de luptă. Totul este aranjat cum nu se poate mai bine pentru o nouă întâlnire cu scântei!

Spectacolul are pasaje muzicale, elemente interactive, ritm susţinut şi toate ingredientele necesare unei reţete comice atractive specifice genului.

Vă aşteptam cu drag la o nouă întâlnire cu Skepsis!

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului “Stagiunea cu Skepsis 2018” – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21509 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*