Sistemul de iluminat public stradal al comunei Metes a fost reabilitat

Sistemul de iluminat public stradal al comunei Metes a fost reabilitat prin inlocuirea aparatelor de iluminat existente cu unele performante atat din punct de vedere optic cat si constructiv. Prin modernizarea vechiului sistem de iluminat se va reduce semnificativ consumul de energie electrica si implicit costurile de utilizare si emisiile de dioxid de carbon. Proiectul a vizat modernizarea iluminatului public în toate satele componente
ale comunei Metes. Sursele de finantare ale proiectului este bugetul local al comunei Metes, iar durata de viata a surselor noi de iluminat este de minim 60 de luni.

“Iluminatul public reprezinta unul dintre criteriile de calitate ale civilizatiei moderne. Acest proiect a aparut si ca o necesitate pentru cresterea gradului de securitate de la nivelul comunitatii noastre. La ora actuală rețeaua de iluminat public este modernizată în proporție de 100% pentru a asigura un climat de siguranță în comună, dar va contribui si la eficientizarea si diminuarea costurilor” a declarat primarul comunei Metes Dan Cosmin Opruta.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21482 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

  1. asa arata drumul ce duce spre Isca cum pot oameni sa mearga la munte cu cele bnecesare pe acest drum,nu se poate circula decat cu calul sau magarul si perpedes.O intrebare -Cui trebuie sa se adreseze? ati trimis tractorul si excavatorul au nivelat putin jos iar in sus nu s-au sinchisit sa mearga asa spun oamenii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*