Sesiuni de informare ale proiectului ”A.C.T.U.A.L.-Antreprenoriat- Competitivitate-Tehnologie-Utilitate-Abordare Locala Regiunea Centru”

Euro-Link Consultants și partenerii sai Casetim si Noi Media Print au organizat in perioada 17-19 aprilie 2018, la Sibiu, Alba Iulia si Tg. Mures trei sesiuni de informare ale proiectului ”A.C.T.U.A.L. – Antreprenoriat- Competitivitate-Tehnologie-Utilitate-Abordare Locala Regiunea Centru”.

Proiectul ACTUAL este un proiect strategic adresat persoanelor care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Brasov, Sibiu, Alba, Mureș, Harghita și Covasna) care doresc să înființeze afaceri în zona urbană. Proiectul vizează finanțarea unui număr de 48 de noi intreprinderi și include activități de formare, consultanță antreprenorială pentru un număr de minim 400 de persoane, precum și sesiuni de mentorat și sprijinire a funcționării intreprinderilor nou create.

Proiectul este sustinut de Nicolae Covaci, fondatorul și sufletul formației PHOENIX, un artist de nivel european care a susținut întotdeauna proiectele adresate tinerilor și care, împreună cu promotorii proiectului, va susține ideile de afaceri ale potențialilor antreprenori.

Având în vedere specificitatea membrilor parteneriatul proiectului, intenționăm să finanțăm cât mai multe idei de afaceri în domeniul industriilor creative și considerăm că Nicolae Covaci este cel mai potrivit ambasador al proiectului nostru.

Evenimentele se adresează în primul rând persoanelor interesate să își dezvolte o afacere sustenabilă, prin accesarea unei finanțări nerambursabile în valoare maximă de 40.000 EUR, cât și presei locale și regionale,

Proiectul ACTUAL este cofinanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 (POCU 2014 – 2020) și se va desfășura pe o perioadă de 3 ani.

In perioada 25-27 aprilie vor avea loc sesiuni de informare si la Miercirea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Brasov.

Bianca Michi Nema,
Manager de proiect

Contact : actual@euro-link.ro

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17502 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*