Serile pozitive debutează și la Alba Iulia

Mircea Trifu

Ce înseamnă proiectul „Seri pozitive”? Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj Napoca care propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să-i readucă pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Activitățile asociației sunt din sfera dezvoltării personale; pe lângă Serile Pozitive se vor desfășoară şi alte proiecte: seminarii, workshop-uri, grupuri de suport, tabăra de armonizare interioară „Întâlnirea Ta cu tine”.

Scopul proiectului Seri Pozitive este de a oferi un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, discuţii pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experienţă de viaţă şi care te pot inspira spre a face schimbări pozitive în viaţa ta. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi şi poți chiar lega prietenii.

Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a gasi niste raspunsuri la o anumită problemă si i-ar fi prins bine sa interactioneze cu cineva care a depasit o situatia asemanatoare si care il poate inspira. Noi iti oferim sansa de a fi in preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viata pe care ti-o doresti.Si nu in ultimul rand, acesti oamenii sunt chiar din Alba Iulia. Pentru ca avem si in comunitatea noastra oameni valorosi, oameni implicati si determinati, oameni care ii pot inspira la randul lor si pe altii si pot contribui prin profesionalismul si experienta lor de viata la educarea populatie. Pentru ca educatia este arma cea mai puternica cu care putem incerca sa schimbam unele lucruri atat la nivel de individ cat si la nivel de societate.

Acest proiect se deruleaza in acest moment in Cluj Napoca, Bucuresti, Satu-Mare, Arad, Turda, Targu Mures, Constanta, Brasov, Oradea si Iasi urmand sa fie lansat si in alte orase din tara. Întâlnirile din Alba Iulia sunt coordonate de către doamna Maria Gruiță – Psiholog, psihoterapeut şi Formator de formatori.

Prima seară pozitivă în Alba Iulia va avea loc marţi 24 octombrie, unde invitatul serii,  dr. Popa A. Bogdan, managerul Spitalului Aiud, ne va vorbi despre cum putem adopta un stil de viaţă sănătos, tema serii fiind „Mănâncă să trăiești 100 de ani”. Durata evenimentului este de 2 ore, de la ora 18.00 la 20.00.

Următoarea seară pozitivă va avea loc marţi 7 noiembrie 2017, începând cu ora 18.00 iar invitatul serii va fi anunțat din timp.

Întâlnirile din Alba Iulia au loc la restaurantul Pensiunii Crown-Royal din Alba Iulia, Str.Republicii nr.40, de 2 ori pe lună, acestea fiind anunţate public prin Facebook sau prin presă.

Participarea la Serile Pozitive este pe bază de DONAŢIE, donația minimă recomandată este de 20 lei acoperindu-se cheltuielile de organizare.

Cei care doresc sa participe la astfel de seri pozitive sunt invitati in grupul public de pe Facebook „ Seri pozitive Alba Iulia” unde vor avea acces la evenimente, poze si alte informatii despre serile pozitive.

Mai multe detalii despre Asociatia Schimbarea Pozitiva si serile pozitive gasiti aici: http://schimbarepozitiva.ro/.

Detalii şi înscrieri la serile pozitive din Alba Iulia, găsiţi aici: http://schimbarepozitiva.ro/serile-din-alba iulia/.

Va asteptam cu drag!

Coordonator „Seri Pozitive” Alba Iulia

Psiholog,

Gruita Maria

 

 

 

 

 

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22561 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*