Seria de activități organizate de IPJ Alba, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a continuat cu concursul „Micii pietoni” la Grădinița numărul 11 din Alba Iulia

micii pietoni 07Miercuri, 27 mai, la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 din Alba Iulia, s-a desfășurat concursul „Micii pietoni”, la care au participat 7 echipaje cu câte 3 preşcolari din grupa mare, de la grădiniţele din Alba Iulia.

Participanţii au parcurs 3 probe, una de cunoştinţe cu tematică rutieră, despre regulile de circulaţie pietonală, la cea de-a doua probă cei mici au avut posibilitatea să aleagă între a recita o poezie sau a interpreta un cântec cu tematică rutieră, iar ultima probă a constat într-o probă de îndemânare și perspicacitate în parcurgerea unui traseu, pe hârtie.

Toți copiii au demonstrat cunoştinţe temeinice privind regulile de circulaţie dar şi semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni iar la final, toţi au primit permise de buni pietoni, diplome și o diversitate de premii acordate cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Activităţile desfășurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, dedicate Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, continuă, conform programului, următoarea activitate fiind desfășurată vineri, 29 mai a.c., la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, când va avea loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19086 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*