Sergiu Vârtei, membru în Biroul Judeţean PLUS Alba, invitat la emisiunea ,,Versiune şi Adevăr”

Sergiu Vârtei(CV), membru în Biroul Judeţean PLUS Alba, se va afla, joi, 12 septembrie 2019, începând cu ora 13:00, în studioul Radio Atlas FM, în cadrul emisiunii ,,Versiune şi Adevăr”,   moderată de Emil Pojar.  Vor fi abordate mai multe teme de larg interes, inclusiv cele legate de actuala situație politică de la nivel national, dar și local.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, Mihail David(CV) împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz(CV). Sergiu Vârtei face parte din Biroul Judeţean, fiind  responsabil de departamentul de Politici publice. Sergiu Vârtei este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj Napoca și al programului de master-Instituții de Drept Privat din cadrul Facultății de Drept a Universității 1 Decembrie din Alba Iulia. Este specializat în Drept Administrativ și Fiscal, Drept Comercial, Drept Bancar, Drept Penal – infracțiuni economice, având peste 10 ani experienţă, în acest domeniu.

PLUS, partidul condus de Dacian Cioloș, este în plină organizare la nivelul județului Alba și așteptăm toți cetățenii care vor să se implice în schimbarea României, să ni se alăture: www.ro.plus/adeziune.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*