Sergiu Nicolae Vârtei, delegatul Alianței formate din PLUS și USR în Biroul Electoral Județean Alba

Filiala Județeană PLUS Alba a luat ființă la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte colegul nostru, Mihail David – CV împreună cu un Birou Județean format din 8 membri. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 membri alături de un coordonator județean, Alexandra Burz – CV.

Sergiu Nicolae Vârtei-CV este, de la finalul lunii iulie, membru în Biroul Județean PLUS Alba și este responsabil pe departamentul de politici publice. Sergiu are 35 de ani, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai din Cluj Napoca, precum și al programului de master intitulat Instituții de Drept Privat din cadrul Facultății de Drept a Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. După terminarea studiilor a absolvit examenul de intrare în Baroul Avocaților, având o vechime neîntreruptă de peste 10 ani în aceasta profesie. Este specializat în drept administrativ și fiscal, drept comercial, drept bancar, drept penal – infracțiuni economice, și are o experiență profesională și personală în domeniul societăților comerciale. Este o persoană care pune foarte mare preț pe calitatea serviciilor pe care le prestează clienților societății civile de avocați, în care este partener fondator, și pe respectarea și promovarea deontologiei profesionale.

Sergiu Vârtei a fost delegatul Alianței formate din PLUS și USR în Biroul Electoral Județean Alba, la alegerile europarlamentare și, de asemenea, va avea această responsabilitate și la alegerile prezidențiale. Din această postură va contribui la organizarea scrutinului electoral în județul Alba, precum și la asigurarea aplicării unitare și respectarea dispozițiilor legale privitoare la alegeri de către toate autoritățile, instituțiile și organismele cu responsabilități în materie electorală din cadrul fiecărei circumscripții electorale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20614 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*