Senatorul Daniel Breaz s-a înscris în Pro România. „Consider că reprezintă o alegere potrivită”

Dacă în urmă cu câteva luni vorbeam despre încheierea unui parcurs politic alături de un partid căruia i-am dăruit încredere timp de mai bine de 20 de ani de muncă asiduă, astăzi voi vorbi despre un nou început. Și îmi vin în minte cuvintele marelui scriitor francez Paul Valéry care ne amintește că fiecare început este o consecință – fiecare început încheie ceva.

Noul început este ProRomânia Social-Liberal. Consider că reprezintă o alegere potrivită în primul rând datorită culturii organizaționale pe care o are la bază: a face politică în interesul cetățenilor. Iar această paradigmă constructivă înglobează experiența a doi dintre cei mai performanți premieri ai României, doi dintre liderii care au capacitatea să ne îndepărteze de prăpastia în a carei proximitate ne aflăm și, concomitent, să ducă țara pe drumul prosperității.
Complexitatea contextului actual revendică implementarea unor politici de incluziune socială și a unei gândiri de factură liberală în economie. Prin acest echilibru, ProRomânia reprezintă o alternativă serioasă, modernă, europeană, care oferă voce tuturor celor care generează proiecte durabile, sănătoase pentru dezvoltarea țării.
Consider că alături de echipa ProRomânia proiectele pe care le am în agenda de priorități pentru județul Alba vor căpăta contur și vor fi implementate cu succes, nefiind viciate de egouri gonflate sau interese personale obscure și fără nicio legătură cu bunăstarea cetățenilor.
Daniel Breaz, senator de Alba
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 27271 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*