Senatorul Daniel Breaz către cei din USR-PLUS:Nu aveți niciun program pentru cetățenii din Alba

Domnilor și Doamnelor din USR-PLUS,
Știu că diagnoza organizațională a alăturării celor două abrevieri care nu spun nimic cetățenilor – USR – Plus – v-a deranjat. Este firesc, pentru că ați avut în față realitatea. O realitate pe care o vede fiecare român: reprezentați o creație, stranie, a unor indivizi care nu au reușit să vă imprime măcar un minim de bun simț. Chiar voi, în interior, sunteți promotorii falsurilor – unul dintre cei doi lideri simulează constant munca, tastând în gol la propriul laptop. Despre direcție nu poate fi vorba pentru că leadership-ul vostru este la fel de ambiguu.
Nu aveți niciun program pentru cetățenii din Alba dar încercați, întotdeauna, să loviți în cei care au ales să facă politică în interesul cetățenilor. Nici măcar un minim de interes pentru toți locuitorii județului Alba nu aveți – ați nominalizat candidați pe sărite iar anumite localități v-ați făcut că nu există pe harta județului. M-am întrebat, adeseori, dacă nu cumva chiar aceasta este agenda domniilor voastre, reprezentată, triumfal, prin S-ul din abreviere: acțiunea de a Sabota toate proiectele sănătoase în favoarea românilor, a României.
Capacitatea dumneavoastră fantastică de a nu face nimic bun pentru români v-a făcut celebri în țară iar cetățenii și-au dat seama că sunteți o glumă. Una obtuză, seacă, pe care alegătorii au sancționat-o la fiecare ciclu de alegeri. Și pe care nici măcar un domn senator USR nu o înțelege așa că preferă să moțăie zgomotos în fotoliul din Senat, devenind un simbol al oboselii perpetue.
Starea de confuzie cu accente cronice pare că definește mulți dintre membrii micului USR-PLUS. Greșeala demnă de “Zmeura de Aur” a unei doamne senator din formațiunea dumneavoastră, în Plenul Senatului, pentru care “medic primar” și “primar” au aceeași conotație, este deja legendară.
Din păcate vă lipsește capacitatea de a înțelege faptul că politica trebuie făcută dezbătând idei, nu denigrând și etichetând persoane. Și vă dau un exemplu concret de politici si politică în interesul României, domnilor și doamnelor din USR-PLUS: protejarea cetăților dacice și a siturilor istorice din Munții Orăștiei. În timp ce făceați circ pe această temă, eu am inițiat un proiect în Parlamentul României pentru protejarea acestor monumente recunoscute în lume pentru frumusețea și unicitatea lor.
Dar sunt convins că ființarea dumneavoastră ca entitate pe scena politică nu va fi lungă pentru că tot ce vă caracterizează este doar datul din coate pentru a accede la putere, fără niciun proiect pentru bunăstarea cetățeanului de rând. Singurul obiectiv pe care îl aveți este să ajungeți în Parlament și asta doar pentru că sunteți invidioși pe somnul colegilor dumneavoastră din timpul ședintelor.

Daniel Breaz, senator de Alba

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*